2014. november 26., szerda

Berlini kenyér

Berlini kenyér
Hozzávalók:
  • 250g vaj
  • 2 tk fahéj
  • 1 tk őrölt szegfűbors
  • 300g darált dió, mogyoró
  • 100g durvára aprított dió, mogyoró, 
  • 100g darált mandula
  • 100g durvára aprított mandula
  • 60g kakaópor
  • 2 egész tojás 
  • 500g liszt
  • 1/2 cs sütőpor
  • 1 csipet só
  • 500g barna cukor
  • + étcsokoládé a bevonáshoz
Elkészítés:
  1. A hozzávalókból tésztát készítünk, majd előmelegített sütőben 150-175°C-on 35-40 percig sütjük.
  2. Majd megkenjük olvasztott csokoládéval, miután megdermedt rajta a csoki, kockára vágjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése