2015. január 8., csütörtök

Zelleres remoulade

Hozzávalók:

  • 1/2 (nagyobb) zeller
  • 1 kis doboz joghurt
  • 2 ek majonéz
  • 2 tk magos mustár
  • 1 narancs héja és leve
  • 1 csitrom héja és leve
  • 1/2 kk fehérborecet
  • méz
  • snidling / petrezselyem
Elkészítés:
  1. A zellert nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A lereszelt zellert összekeverjük a joghurttal, a majonézzel, a magos mustárral, a narancs és a citrom héjával, levével, sózzuk, borsozzuk.
  3. Pár csepp fehérborecetet és egy kevés mézet adjunk hozzá. (Közben kóstolgassuk és aszerint adagoljunk még ezekből a hozzávalókból)
  4. Miután jól elkevertük a remoulade-ot, a végén apróra vágott snidlinget vagy petrezselymet adhatunk még hozzá.
Zelleres remoulade

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése