Hozzávalók:
- 1/2 (nagyobb) zeller
- 1 kis doboz joghurt
- 2 ek majonéz
- 2 tk magos mustár
- 1 narancs héja és leve
- 1 csitrom héja és leve
- 1/2 kk fehérborecet
- méz
- snidling / petrezselyem
Elkészítés:
- A zellert nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
- A lereszelt zellert összekeverjük a joghurttal, a majonézzel, a magos mustárral, a narancs és a citrom héjával, levével, sózzuk, borsozzuk.
- Pár csepp fehérborecetet és egy kevés mézet adjunk hozzá. (Közben kóstolgassuk és aszerint adagoljunk még ezekből a hozzávalókból)
- Miután jól elkevertük a remoulade-ot, a végén apróra vágott snidlinget vagy petrezselymet adhatunk még hozzá.
|
Zelleres remoulade |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése