2015. január 18., vasárnap

Zelleres túrókrém

Hozzávalók:
  • 1/2 (nagyobb) zeller
  • 250 g túró
  • 2-3 szál újhagyma / póréhagyma
  • 1 dl tejföl
  • 1 tk olívaolaj
  • só, bors
  • 1 kis csomag petrezselyem

Elkészítés:
  1. Meghámozom, megpucolom a zeller, az egyik felét nagy lyukú reszelőn, a másik felét a kis lyukún reszelem le, majd hozzáadom a túrót.
  2. Az újhagymát karikákra vágom. A petrezselymet felaprítom.
  3. A tejfölt elkeverem az olajjal, sózom, borsozom, hozzáadom a hagymát és a petrezselymet, végül a zelleres túróhoz keverem. 
Zelleres túrókrém

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése