2009. február 7., szombat

Tojásos-uborkás dip (mártogatós)

Hozzávalók:
  • 3 keménytojás
  • 3-4 csemege uborka
  • 1 ek mustár
  • 1 (kis) csésze friss fűszernövény vegyesen (pl. snidling, petrezselyem, bazsalikom, stb.)
  • 2 ek ecet
  • 4 ek oliva olaj
  • 2 ek kapri bogyó
  • 1 tejföl
  • só, bors
  • worchester szósz
1. Keverjük össze az oliva olajat és a mustárt, majd adjuk hozzá a tojás sárgáját, az ecetet és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk és ízesítsük egy kis worchester szósszal.
2. Az uborkát és a tojás fehérjét vágjuk apró kockákra, majd a kapri bogyóval együtt keverjük a diphez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése